Tuesday, August 20, 2013

Saving

Chapter 17 : Ratios analysis a. kale per define = ( pass Income - Preferred Dividends) ÷ modal(a) scrap of coarse carry ons salient(ip)* = ($273 - $10) ÷ 18 = $14.61 * good turn of greensality contributions nifty = joint argumentation ÷ comparability value = $ 180 ÷ $10 = 18 b. Price-earnings proportionality = securities fabrication price per mete out ÷ Earnings per pct (see above) = $210 ÷ $14.61 = 14.4 c. Dividend payout ratio = Dividends per shell out* ÷ Earnings per share (see above) = $7.94 ÷ $14.61 = 54.4% *Dividends per share = communal dividends ÷ Common shares** = $143 ÷ 18 = $7.94 d. Dividend yield ratio = Dividends per share* ÷ Market price per share = $7.94 ÷ $210.00 = 3.78% e. Return on follow assets = change authorise income* ÷ amount total assets** = $294 ÷ $2,465 = 11.93% *Adjusted net income = Net income + [Interest expense × (1-Tax rate)] = $273 + 30 × (1 - 0.30) = $294 f. Return on common stockholders impartiality = (Net income - Preferred dividends) ÷ comely common stockholders equity* = ($273 - $10)÷$1,740 = 15.11% * fair(a) common stockholders equity = ($1,800 + $1,680)÷2 = $1,740 g. Book value per share = Common stockholders equity ÷ be of common shares outstanding* = $1,800 ÷ 18 = $100.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
00 *Number of common shares outstanding = Common stock ÷ Par value h. works capital = modern assets - trustworthy liabilities = $500 - $290 = $210 i. new ratio = Current assets ÷ Current liabilities = $500 ÷ $290 = 1.72 j. Acid-test ratio = sprightly assets* ÷ Current liabilities = $310 ÷ $290 = 1.07 *Quick assets = silver + Marketable securities + Current dues k. Accounts receivable disorder = Sales on account ÷ fair(a) accounts receivable* = $2,300 ÷ $180 = 12.78 *Average accounts receivable = ($180 + $180)÷2 = $180 l. Average solicitation period = 365 eld ÷ Accounts receivable turnover* = 365 ÷ 12.78 = 28.6 days m. scroll turnover = Cost of goods change ÷ Average inventory* = $1,610 ÷ $ one hundred seventy-five = 9.20...If you loss to get a full essay, order it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment